• LA Art Show
  11 – 15 gener 2017 a Los Angeles Convention Center South Hall

  La fira LA Art Show es distingeix com una de les celebracions més importants de la regió en termes de les arts visuals, pel fet d’oferir any rere any a col•leccionistes, galeries i a la mateixa societat l’oportunitat de gaudir, veure, exhibir i adquirir art d’avantguarda procedent de tot el món. Per veure més informació clica aquí!

  Artistes: Guerrero Medina, Julio Vaquero, Lidia Masllorens, Marcelo Fuentes, Alejandro Quincoces

  Art on Paper NY
  2 – 5 març 2017 a Pier 36 New York City

  Art on Paper feria de arte moderno y contemporáneo sobre papel. El enfoque centrado en el arte de Paper on Paper se presta a proyectos significativos, momentos únicos que han marcado la feria y establecido un importante destino para las artes en la ciudad de Nueva York.. Para ver más información clica aquí!

  Artistas: Jordi Alcaraz, Hugo Alonso, Marcelo Fuentes, Regina Giménez, Lance Letscher, Miguel Macaya, Lidia Masllorens, Edgar Plans, Agustí Puig, Julio Vaquero

 • Wopart Lugano
  14 – 17 Setembre 2017 a Lugano (Suiza)

  Fira d’art on una selecció de 43 galeries internacionals presenten projectes específics d’obres sobre paper de totes les èpoques de la història de l’art, desde obres antigues a artistes contemporanis. Per veure més informació clica aquí!

  Artistes: Jordi Alcaraz, Lídia Masllorens, Marcelo Fuentes, Agustí Puig, Miguel Macaya, Hugo Alonso, Julio Vaquero, Edgard Plans, Claudia Valsells, Manolo Ballesteros

  SOFA Chicago
  2 – 5 Novembre 2017 a Chicago (USA)

  La Fira d’Art y Diseny Funcional d’Objectes Escultòrics (SOFA) a Chicago es la fira d’art més important dedicada a l’art i el disseny tridimensional. Aclamada per la critica i en funcionament desde l’any 1994, el que distingeix a SOFA d’altres esdeveniments artistics és el seu enfocament cap a obres d’art tridimensionals que creuen els limits de l’art, l’art decoratiu i el disseny. A SOFA van assistir-hi l’any passat una selecció de 80 galeries i més de 35.000 persones. Per veure més informació clica aquí!

  Artistes: Jordi Alcaraz, Dominica Sanchez, Bruno Ollé, Lidia Masllorens, Edgar Plans.

  ST_Art 2017
  17 – 20 Novembre 2017 a Estrasburg (Francia)

  ST-ART és un esdeveniment reservat per a les principals galeries d’art modern i contemporani i els millors editors a nivell internacional. L’objectiu d’ST-ART és promoure l’art modern i contemporani i la venda d’art contemporani. Per veure més informació clica aquí!

  Artistes: Lidia Masllorens, Ramon Enrich, Anke Blaue, Lita Cabellut, David Morago, Miguel Macaya, Claudia Valsells, Manu VB Tintoré, Edgar Plans, Isamat.

 • Art Montpellier
  7 – 10 Desembre 2017 a Montpellier (França)

  Una fira dissenyada per nodrir la curiositat dels nous amants de l’art així com d’un públic ja format en la matèria. Descobrir l’art als compradors joves. Una selecció de galeries internacionals, nacionals i regionals especialitzades en dibuix, grabat, pintura, fotografía, vídeo, escultura…

  Artistes: Lidia Masllorens, Miguel Macaya, Edgar Plans, Adalina Coromines, Veronique Villaret.

  CONTEXT Art Miami
  2 – 10 Desembre 2017 a Miami (USA)

  Art Miami s’ha consolidat durant l’última década com una de les fires més importants en el mon de l’adquisició de les obres més importants dels segles XX i XXI en col·laboració amb una selecció de les millors galeries d’art internacionals. Amb una mitjana de 75.000 visitants a l’any, entre col·leccionistes, distribuidors d’art, assesors, restauradors i museus. Per més informació clica aquí!

  Artistes: Jordi Alcaraz, Dominica Sanchez, Bruno Ollé, Lidia Masllorens, Edgar Plans, Miguel Macaya, Manolo Ballesteros, Ivan Franco.

   

Fires 2017