Semanes intenses a la galeria

A Noticies by pigment

Semanes intenses a la galeria. Si bé l’ambient actual general es pausat, a Pigment sempre estem en continuu moviment.

Després de les fires de Chicago i Estrasburg que podeu consultar a l’apartat de la web Pigment World Wide, la última setmana ha sigut d’infart.

Vam començar amb la inauguració de Pescando Sueños. Una emotiva col·laboració amb l’artista Angela Cunill i la Fundación Pequeño Deseo, amb l’Escola Fàsia, Nice Things i Ostelea entre d’altres. Adjuntem una nota de premsa on queda ben relatada la comesa d’aquest màgic esdeveniment. 


Paral·lelament, va começar un nou projecte molt il·lusionant amb la gent de Velodrom Studio, David i Javi i les obres d’Edgar Plans. Velodrom és un projecte innovador en el que es pretén oferir un espai ciclista únic a Barcelona.

Es basa en oferir a la comunitat ciclista un refugi en el que es respiri i es visqui aquest esport amb passió, il·lusió i professionalitat. Amb les obres d’Edgar Plans pretenem desubicar l’art del seu espai natural arribant així a un públic nou no assidu o si a les galeries d’art.

I per acabar, vam assistir a la inaugiració que va fer la galeria Wolfsen d’Aalborg de la nostra artista Lidia Masllorens. A part de ser un éxit total, ens van tractar com part de la familia i espero que aquest sigui l’inici d’una llarga i fructífera relació.