Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/pigmentgallery.es/web/wp-content/themes/x-child/functions.php on line 56

Us donem la benvinguda al blog de Pigment

A Noticies per pigment

Creem a Pigment aquest blog amb l’intenció d’anar publicant algun comentari de tant en tant sobre les fires que la galeria ha realitzat en els últims anys. També per debatre alguna notícia de rellevància dins del món de l’art. Però la veritat és que el calendari que hem assumit els últims mesos ha fet impossible que activéssim aquesta funció. Ara ha arribat el moment i ens agradaria començar amb una recomanació de les exposicions que en aquests dies està duent a terme una de les artistes amb les quals col·laborem; Lita Cabellut.

La mostra que l’artista exposa a l’Espai Volart de la Fundació Vila Casas és d’imprescindible visita. La selecció de les obres és impactant i el nou espai que la fundació ha ampliat aquest any encara engrandeix més el resultat. Les obres estaran exposades fins al 25 de maig.

Per si algú es quedés encara amb ganes d’entrar al món de la Lita, vaig assistir a la inauguració de la seva altra exposició, en aquest cas, en el museu d’art contemporani de La Corunya. Pell de gallina. El resultat que l’artista ha aconseguit amb l’ajuda del seu equip i del comisariat d’Antón Castro fa emocionar. Mereix la pena agafar un vol al matí d’hora a Coruña i visitar el museu. Una vegada acabada la visita un bon menjar i tornar cap a casa. La veritat és que el dia de la inauguració vaig tenir el privilegi de minuts abans de l’obertura poder veure tota la mostra amb les portes tancades al públic. En acabar la Lita em va preguntar la meva opinió i li vaig contestar una cosa que ella ha vingut explicant en les seves últimes aparicions en la televisió sobre el seu enamorament a la visita que va fer al museu del Prado quan tenia dotze anys i que va marcar la seva ferma decisió de voler ser artista. A mi em va reafirmar en la bonica vocació de ser galerista perquè solament la contemplació d’aquest tipus d’exposicions ja val la pena. L’exposició en el MAC de Coruña fins a l’1 d’abril.